Beslenme, en temel insan ihtiyacıdır. Beslenme ihtiyacına paralel ortaya çıkan ve gelişen mutfak kültürü; ilkel toplumlardan günümüze, eldeki imkânlara, iklim ve çevre şartlarına, günlük hayatın...
"Türkiye'nin güzel tabiatını, zengin kültürel yapısını, adım başındaki ilginçliklerini tanıyan ve seven bir gençliğin buradan kopması pek mümkün değildir. Hatta yurtdışına göçün kendisi bile bu...
Derman Küçükaltan, Oğuz Diker, Özgür Sarıbaş
Nisan 2024
275.00 TL
Mısır'dan Antik Yunan'a, Roma İmparatorluğu'ndan Orta Çağ Avrupa'sına kadar uzanan zeytinyağının öyküsü, çağlar ötesinden günümüze kadar ulaşmıştır. Zeytinyağı, sadece bir besin...
Teknolojik gelişmeler, fotoğraf çekimini kolaylaştırdığı gibi çekilen fotoğrafların paylaşımlarını da yaygınlaştırmıştır. Kesin olan şudur ki, ya biz birilerinin fotoğrafını çekmekteyiz ya da...
Kitabın öncelikli amacı, detaylı bilgi çerçevesinde ekşi mayayı size öğreterek sizin evinizde kendi sağlıklı ekmeğinizi yapabilmenizi sağlamaktır. Mademki insanın hayatında neredeyse varoluşu ile...
20. Yüzyılda Edirne İpekböcekçiliğinin Tarihsel Serüveni konusu 19. yüzyılın sonundan 2000'li yılların başına kadar Edirne İlinde yapılan ipekböcekçiliğini coğrafi düzlemde toplumsal, ekonomik ve...